Propera publicació dels finalistes i obertura de les votacions per al Premi del Públic

Els professors del Departament de Llengua castellana i literatura organitzadors del V Concurs de Blackout Poetry d’aquest 2024 estem molt contents amb la gran quantitat de participants a l’edició d’enguany i amb la qualitat de les obres presentades.

Ara toca esperar al dia 8 de maig en que publicarem la selecció de treballs finalistes i s’obrirà un període de votació per a escollir el Premi del públic. Estigueu-ne pendents.

Els guanyadors s’anunciaran el dia 17 de maig.

Molta sort a tothom!

Publicat per blackoutpoetrygirona

El Dia Mundial de la Poesia 2019 els professors del Departament de Llengua Castellana i Literatura de l'Institut Montilivi vàrem donar a conèixer als estudiants del centre la tècnica del Blackout Poetry. La iniciativa va ser molt ben valorada, de manera que hem decidit crear un concurs obert a tothom que vulgui participar-hi. Aquesta edició del concurs, la iniciativa està preparada pels següents professors del departament: Elisabet Costa Ferrer (coordinació), Xavier Escorihuela Casademont (coordinació), María José Estévez, Bea Gomila García, Concepció L. Moreno Oliveras, María Parra Aparicio.

Deixa un comentari

Design a site like this with WordPress.com
Per començar