Concurs Blackout Poetry 2024

El proper 5 d’abril teniu una cita amb la creativitat artística i literària de la cinquena convocatòria del concurs Blackout Poetry.

Participar-hi és molt senzill:

  • El dia del concurs, a les 16 hores, et farem arribar al correu electrònic dos textos en català i dos en castellà perquè triïs amb quin vols participar. També et facilitarem un enllaç Meet per si tens algun dubte durant el procés de creació. Tens fins a les 22h per a enviar el Blackout a l’adreça blackoutpoetrygirona@gmail.com en el format que demana les bases.
  • Et recomanem que et llegeixis les bases senceres del concurs a: https://blackoutpoetrygirona.wordpress.com/bases-del-concurs-blackout-poetry-2024/
  • Al final de l’entrada et posem un extracte amb les principals característiques del Blackout que has de fer perquè les tinguis ben presents durant el procés de creació i no et deixis res.
  • Inscriu-te a: https://forms.gle/HHrPuyas8W7f4QuX7 Tens temps fins el dijous 4 d’abril a les 23’59h!

Et deixem aquí dues guies ràpides per a fer el Blackout:

I el resum de les característiques que ha de tenir el Blackout que ens presentis:

Per últim, t’enllacem a la pàgina amb els vídeos dels finalistes de les darreres edicions per si et serveixen d’inspiració: https://blackoutpoetrygirona.wordpress.com/concursos-anteriors/

Esperem que tinguis molta sort i gaudeixis de l’experiència única de crear un Blackout!

Publicat per blackoutpoetrygirona

El Dia Mundial de la Poesia 2019 els professors del Departament de Llengua Castellana i Literatura de l'Institut Montilivi vàrem donar a conèixer als estudiants del centre la tècnica del Blackout Poetry. La iniciativa va ser molt ben valorada, de manera que hem decidit crear un concurs obert a tothom que vulgui participar-hi. Aquesta edició del concurs, la iniciativa està preparada pels següents professors del departament: Elisabet Costa Ferrer (coordinació), Xavier Escorihuela Casademont (coordinació), María José Estévez, Bea Gomila García, Concepció L. Moreno Oliveras, María Parra Aparicio.

Deixa un comentari

Design a site like this with WordPress.com
Per començar