Premis Blackout 2023

El Jurat del Blackout Poetry, format pels professors del Departament de Llengua Castellana i Literatura de l’Institut Montilivi de Girona, té el plaer d’anunciar els Blackout guanyadors d’aquesta IV edició del concurs.

Enhorabona a tots els guanyadors! En pocs dies començarem a preparar els lots de regals per a vosaltres, proporcionats pels patrocinadors dels premis: Ajuntament de Girona, Diputació de Girona, Abacus, Fnac, Hiperescola, Ilusiona, Salting, Llibreria Empúries, UniGirona, Servei Educatiu del Gironès i Institut Montilivi. Esperem que els gaudiu.

Us volem explicar que aquest any hi ha hagut moltíssims participants i que la qualitat dels treballs presentats ha estat meravellosa. Entre els finalistes hi ha hagut veritables obres d’art i per això, tenim un petit detallet per a tots. Desitgem, també, que us ho hàgiu passat bé creant amb la nostra proposta i us esperem a la propera edició del concurs. Un fort aplaudiment!

5è i 6è DE PRIMÀRIA I 1r D’ESO

Primer premi

Alumna 22 – Júlia Puig

***

Accèssit 1

Medusa – Elsa Navarro

***

Accèssit 2

Poético – Marc Vich

Cartell seleccionat per a la difusió del concurs 2024.

***

2n, 3r i 4t D’ESO

Primer premi

Rosa – Clàudia Navarro

***

Accèssit

Minniemouse – Emma Vilarnau

***

ESTUDIS POSTOBLIGATORIS

Primer premi

Mithril – Biel Figarola

***

Accèssit

Coliflor – Núria Fàbrega

***

PREMI DEL PÚBLIC

Ahsoka – Cels Casadevall

***

Departament de Llengua Castellana i Literatura

Institut Montilivi – Girona, maig del 2023.

Publicat per blackoutpoetrygirona

El Dia Mundial de la Poesia 2019 els professors del Departament de Llengua Castellana i Literatura de l'Institut Montilivi vàrem donar a conèixer als estudiants del centre la tècnica del Blackout Poetry. La iniciativa va ser molt ben valorada, de manera que hem decidit crear un concurs obert a tothom que vulgui participar-hi. Aquesta edició del concurs, la iniciativa està preparada pels següents professors del departament: Elisabet Costa Ferrer (coordinació), Xavier Escorihuela Casademont (coordinació), María José Estévez, Bea Gomila García, Concepció L. Moreno Oliveras, María Parra Aparicio.

Deixa un comentari

Design a site like this with WordPress.com
Per començar