Blackouts finalistes 2023

El passat divendres 21 d’abril es va celebrar el IV concurs de Blackout Poetry de Girona.

Estem molt contents de presentar-vos el vídeo amb els Blackouts finalistes d’aquesta edició. La gran quantitat de participants que hi ha hagut ens ha fet molt difícil la feina de selecció. Moltes felicitats als treballs finalistes!

Tot seguit teniu l’enllaç al formulari que us permet escollir els tres Blackouts que considereu que poden tenir el Premi especial del públic 2023. Teniu de temps fins aquest dilluns 29 de maig a les 23.59h, de manera que podeu llegir amb deteniment els textos aconseguits i gaudir de la seva qualitat.

https://forms.gle/CBk9186abykfWnY86

Molta sort a tothom!

Publicat per blackoutpoetrygirona

El Dia Mundial de la Poesia 2019 els professors del Departament de Llengua Castellana i Literatura de l'Institut Montilivi vàrem donar a conèixer als estudiants del centre la tècnica del Blackout Poetry. La iniciativa va ser molt ben valorada, de manera que hem decidit crear un concurs obert a tothom que vulgui participar-hi. Aquesta edició del concurs, la iniciativa està preparada pels següents professors del departament: Elisabet Costa Ferrer (coordinació), Xavier Escorihuela Casademont (coordinació), María José Estévez, Bea Gomila García, Concepció L. Moreno Oliveras, María Parra Aparicio.

Deixa un comentari

Design a site like this with WordPress.com
Per començar