Premis Blackout Poetry 2022

El Jurat del Blackout Poetry, el Departament de Llengua castellana i literatura de l’Institut Montilivi de Girona, està molt content d’anunciar-vos els treballs premiats d’aquesta edició del 2022.

Moltíssimes felicitats a tots els guanyadors! En breu ens posarem en contacte amb vosaltres per a fer-vos arribar el premi.

A tothom que ha participat li volem agrair la qualitat dels treballs presentats. Desitgem, també, que us ho hàgiu passat bé creant amb la nostra proposta i us esperem a la propera edició del concurs. Un fort aplaudiment!

1r Cicle

PRIMER PREMI

Curial Casadevall – Institut Ermessenda

***

ACCÈSSIT

Álex Polliotto – Institut Montilivi

***

ACCÈSSIT

Berta Comino – Institut Montilivi

***

2n Cicle

PRIMER PREMI

Norah González Marcos- Institut Montilivi

***

ACCÈSSIT
Víctor Díaz Díaz – Institut Montilivi

***

ACCÈSSIT

Guillem Sánchez – Institut Montilivi

***

PREMI DEL PÚBLIC

Samuel Perdomo – Institut Montilivi

 

Departament de Llengua Castellana i Literatura

Institut MontiliviGirona, maig del 2022.

Publicat per blackoutpoetrygirona

El Dia Mundial de la Poesia 2019 els professors del Departament de Llengua Castellana i Literatura de l'Institut Montilivi vàrem donar a conèixer als estudiants del centre la tècnica del Blackout Poetry. La iniciativa va ser molt ben valorada, de manera que hem decidit crear un concurs obert a tothom que vulgui participar-hi. Aquesta edició del concurs, la iniciativa està preparada pels següents professors del departament: Elisabet Costa Ferrer (coordinació), Xavier Escorihuela Casademont (coordinació), María José Estévez, Bea Gomila García, Concepció L. Moreno Oliveras, María Parra Aparicio.

Deixa un comentari

Design a site like this with WordPress.com
Per començar